zondag 9 augustus 2015

Instant love²

Een tijdje geleden verscheen op mijn facebookprikbord een fantastisch zwanenstofje. Een stofje dat ik voordien al gespot had in de kinderkledingcollectie van De Melkbrigade. Maar gezien de jurkjes daar maar aan een 2 jaar starten kon ik enkel toekijken hoe andere meisjes straalden in hun zwanenjurkje. Maar toen bracht Bambiblauw samen met De Melkbrigade de stof uit van het jurkje, je begrijpt dat ik dat niet zomaar voorbij kon laten gaan... Dus geduldig wachtte ik op mijn zwanenstofje maar er kwam maar geen zwanenstofje, ook al leek die al een tijdje verzonden. Helaas waren mijn zwanen gaan vliegen, de post laat hier normaal nooit steken vallen (dank u postbode! ) maar net bij dat pakje wel dus. Dankzij de super service van Bambiblauw kreeg ik al snel een nieuw pakje aan (1000x dank u! ). Het bleef nog even liggen omdat ik moest nadenken over t patroontje.

Gisteren viel mijn oog op een vroegere blog van me, de combi werd in mijn hoofd goedgekeurd.
Een Janneke moest het worden! Ik maakte een 74/80 voor mijn meid die nu volop 74 draagt en soms al eens 80, de maat blijkt perfect te zijn. Ik ben alvast verliefd ...

Ik had nog een ministukje over, net genoeg voor deze leuke trui. Het origineel patroon (trui met knopen op schouder uit Stof voor durf-het-zelvers 2 ) werd wat aangepast zodat het past voor mijn kleine meid. 2 opmerkingen: