maandag 29 september 2014

getest: New Tiger hoodie jacket by Puperita

Onlangs ontdekte ik de patronenshop van Puperita op etsy. Een goudmijn aan leuke patronen voor kleine, en minder kleine, kinderen.

Ik kocht er een aantal patronen maar deze nam ik eerst onder de loep; de NEW TIGER hoodie. Een leuke kaptrui met rits, 2 dingen waar Maxim zot van is, van kappen en van ritsen. Lekker handig in een tussenseizoen zoals nu, op school gaan truien namelijk constant aan en uit, een rits is daarbij geen overbodige luxe.

Wanneer je het patroon koopt krijg je dadelijk de download. Nadat de printer zijn werk deed kan je dus direct aan de slag. Een zeer duidelijke foto uitleg, in het engels weliswaar, begeleidt je vlekkeloos in je werk. Ook al is je engels niet zo goed, door enkel naar de prentjes te kijken kan je eigenlijk al zonder probleem de trui in elkaar steken.

Minpuntje aan dit patroon: ik vind hem nogal breed vallen. Amerikaans model zeker? :) De volgende ga ik iets versmallen voor mijn smalle jongens, ik hou nu eenmaal van slim fit... Maar da's natuurlijk persoonlijk en maakt het patroon niet minder fantastisch!
gebruikte materialen; 
- rode welnessfleece (koekepeertje)
- tricot met paardjes (plushaddict)
- metalen deelbare rits (fabric.com)

1 opmerking:

  1. Ziet er uit als een comfortabel vestje! Fijne combinatie van stoffen heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen