maandag 30 november 2015

I'm in love with Pinocchio!

Een tijdje geleden maakte ik een stofje met de allerschattigste pinocchio print. Spoonflower deed voor mij het printwerk en een tiental dagen later zat er een yard pinocchiostof in mijn bus. Instant love toen ik mijn pakje opendeed.

Voor de doop van t neefje maakte ik al eerder dit schattig herfstjurkje voor de kleinste telg. Dit stofje pastte helemaal in mijn herfstthema dat ik voor ogen had. Het fantastisch theo patroon en enkele uurtjes later resulteerden in dit fantastisch hemdje. En raad eens, de zoon was er helemaal wild van!
Voor de grootste broer maakte ik nog een theo met vissen in herfstkleuren. Blauwe trui vond ik bij fred en ginger, broeken en donkergrijze trui komen van JBC. Ps. Ik krijg nogal vaak de vraag welke stof er nu t meest voor een bepaald project geschikt is. Voor dit  hemdje bestelde ik Organic Cotton Sateen Ultra. Maar eigenlijk kun je best het er de eerste keer gewoon op wagen en een 'fabric sample pack / swatch booklet' bijbestellen voor 1 dollar. Gewoon doen!

Gouden tip! Morgen is het free shipping day bij Spoonflower nav Cyber Monday. Het ideale moment dus om je favoriete stofje te bestellen, meer info?3 opmerkingen:

 1. Prachtig stofje! Mijn vingers kriebelen al heel het weekend om vandaag ook eens een stofje te bestellen bij Spoonflower!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nu ben ik wel benieuwd of je er eentje besteld hebt, en welke dan wel? =D

   Verwijderen
  2. nu ben ik wel benieuwd of je er eentje besteld hebt, en welke dan wel? =D

   Verwijderen