vrijdag 11 september 2015

babyboom gespot!

Niets zo leuk als kleine cadeautjes maken voor kersverse baby's. Onlangs hadden we het geluk om 2 nieuwe baby's welkom te mogen heten op de wereld. Een zoiets verdiend natuurlijk een gepersonaliseerd cadeau, niet?

Voor de kleine Daan, een herinneringskoffertje in de stijl van zijn doopsuiker, een schattig t-shirtje, een knus dekentje en een leuke tuttendoek. Koffertje is beplakt met vinyl, t-shirtje geflocked met flex (en witte flock voor t schapenvachtje). Het dekentje in kabouterthema (dit had ik al klaar voor ik hun geboortethema te weten kwam ;) ) bestaat uit een vrolijk katoentje en grasgroene katoenfleeche. Met een restje andere stof, labeltjes en lintjes maakte ik nog snel een tuttendoekje in de vorm van een paddenstoel. De mama en papa waren alvast blij met hun cadeautje.







Eergisteren mochten we de kleine Janne verwelkomen, voor haar een koffertje met uiltje (hun geboortethema) en een schattig babysetje. De mama is nieuw in de meisjeswereld en bijgevolg nog niet erg roze aangelegd (geen nood, dat komt wel, willen of niet) dus gingen we voor een froy en dind stofje in navy met mint. Een bijpassend mutsje en hop, cadeautje klaar. Vanzelfsprekend hier ook een tevreden mama en papa!


(Koffertjes kocht ik bij Lorias)

2 opmerkingen: