maandag 18 december 2017

HO HO HO - merry ... glittertime / Let's Sti(c)k Together blogtour

De kerstperiode, de warmste gezelligste tijd van t jaar en een excuus om eens over de top glitterland in te duiken. Mijn dochter zit momenteel in de 'als het maar blinkt' fase en hoewel ik zelf helemaal geen glitterfan ben stortte ik me vol overgave aan een stijlvolle bling bling outfit voor de feestdagen.

Een tijdje geleden engageerde ik me om samen met een hoop andere blogs vandaag iets party-waardigs online te zetten. In ons facebookgroepje kregen de medeblogsters keuze uit 3 stofjes. Uiteindelijk haalde het ruitenstofje het meeste stemmen. De gouden stof kocht ik aan speciaal voor een bomberjasje, liefde op het eerste gezicht!

Naast glitter en roze vind Roxanne ook dingen met zakken geweldig. Zelf ben ik ongelofelijke fan van broekrokjes dus gingen we voor het nieuwe broekrokje uit Stof voor Durf het zelvers 3. Ik verbreedde het patroondeel met 20 cm om een extra zwierig effect te hebben. Ik voerde het brokjerokje met een zwarte gladde voeringstof, mijn katoentje is nogal fijn en ik vreesde voor een plakeffect met de kousenbroek.

Voor het jasje gebruikte ik het bombermodelletje uit de laatste La Maison Victor (nvdr. Het Salliepatroon, LMV 6/2017).  Het jasje zat verbazend wekkend snel in elkaar. Ik deed geen voering in het jasje, misschien doe ik dat de volgende keer wel, zeker als je een metalige stof gebruikt is dat wel een aanrader.

Ik denk dat mijn miss helemaal feestdagenproof is, wat denken jullie?Ontdek de andere deelnemers aan deze blogtour: 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten