zondag 30 april 2017

getest Burda kids 635 rok

Sinds de strikjes werd er weinig genaaid hier. Enkel items voor de eerste communie die nog even moeten wachten op publicatie en gisteren dit leuk rokje.

Dit fantastisch stofje van Wolf en Rita lag al even te wachten naast mijn machine. Iedere keer dat ik langs mijn naaistek passeerde trok het stofje mijn aandacht. Toen ik onlangs eens tussen mijn patronen ging neuzen naar het ideale rokje kwam ik de burda kids tegen. Op de cover staat een tiroloogend rokje maar ik zag er het perfecte rokje in. Het is een rokje met striklint en 2 zakjes, helemaal iets voor mijn meid die alleen maar rokjes of jurkjes wil als er zakken in zitten. Want geef nu toe maar moet je anders met al je peuterspullen?

Ik maakte voor mijn bijna 3 jarige de 98. Gezien ze nogal smal is verwerkte ik een elastiek in de tailleband, maar misschien was dat zelfs niet nodig geweest. Het rokje valt dus mooi op maat. (net gemeten trouwens, mijn madam is 95 cm groot en weegt 13 kg).

Zoals we gewoon zijn bij Burda moet je wel al wat naaiinzicht hebben om de werkwijze te kunnen volgen, nochtans is het, als je wat logisch denkt, echt niet moeilijk in elkaar te zetten.

Hier zijn we alvast blij met het resultaat!1 opmerking: