zondag 4 januari 2015

Cadeautjestijd

Dat december een cadeautjesmaand is hoef ik je niet te vertellen waarschijnlijk.
Dit jaar probeerden we wel wat originele cadeautjes te geven. Zelf gebakken vanillewafels in een stofrestje als verpakking,

een tenniszak voor t neefje, een omslagje om een geprinte cadeaubon in te steken en deze speelmat voor een ander neefje. Leuk, eenvoudig en een schot in de roos! Het werd een wereldbol speelmat voor het 6 jarig neefje dat gek ik op van die plastieke legermannetjes en een grote risk fan is.


 Deze blogster legt je uit hoe het moet om zelf zo'n coole speelmat te maken!

Daarnaast was december ook nog SWAP maand. Voor wie niet weet wat Swap betekent; je neemt een hoop vriendinnen, schud al de namen door elkaar en laat iedereen een naampje trekken (dit kan digitaal tegenwoordig), je spreekt een budget en een opdracht af en een openingsdatum. Op de vastgestelde datum doen alle vriendinnen tergelijkertijd hun cadeau open van hun geheime vriendin. 
Voor mijn swapvriendinnetje maakte ik een kleine handtas en sneeuwglobes voor de kids. Ze kreeg ook nog een gepersonaliseerde stempel. Mijn swapje was er alvast blij mee en bezorgde me deze leuke uitpakfoto! 
2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie cadeautjes zeg, die wereldkaart op die speelmat is echt te gek! Als dat de verbeelding miet prikkelt?! Vind het stofjesrestje die gekleurde dieren trouwens ook super mooi, als je eens wilt ruilen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi hoor a die leuke cadeautjes en swappen dat ken ik. Ik ben al terug in geschreven voor Valentijn

    BeantwoordenVerwijderen