zondag 11 januari 2015

voornemens

2015 wordt het jaar van de goede voornemens. Ik moet echt meer stof verwerken dan ik er koop! Echt waar, ik heb me wat laten gaan de voorbije maanden. Foei!
Dus heb ik mezelf voorgenomen om eerst 2 stuks te maken en dan pas mag ik gericht iets kopen, een effen tricotje, of fournituren of iets dat in combi met een stofje uit mijn stoffenberg gebruikt zal worden voor een volgend projectje.
Daarnaast moet ik ook nog 3 kussens afwerken waar ik al van deze zomer mee bezig ben (tot grote ergernis van mijn wederhelft ;) )
Op mijn voornemenslijstje staat met stip op 1 een poging doen om de chaos in mijn huis onder controle te houden. Pffff, t minst leuke van mijn lijstje.
Nu ik minder stof ga kopen (en minder kleren vooral) ga ik een massa geld overhouden, niet? dus gaan we proberen van wat te sparen. We maakten alvast een leuke spaarpot waar we elke week een bedrag tussen 1 en 26 euro insteken. Zou ons alvast een mooi centje moeten opleveren voor een romantisch tripje eind 2015 ... En hopelijk levert het afkicken aan mijn stoffenverslaving genoeg centjes op voor een fantastische naaimachine met borduurfunctie.

Maar nu genoeg voornemens gemaakt, nu tijd om te naaien!
Op t programma; het Cool Blue hemd uit La Maison Victor voor mijn wederhelft in een fantastisch soft cactus stofje...

Alvast voor iedereen een creatief jaar en hopelijk mogen jullie wel volop stoffen kopen ;)

Gr.
Lies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten